آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

تو این روز ای داغ تابستون که مصادف شده با ماه مبارک رمضون نوشیدن یه شربت خیلی خنک تو افطار عطش کل روز رو برطرف میکنه و خیلی میچسبه .من تو این پست علاوه بر شربت آلبالو ,مربا و مارمالاد آلبالو هم براتون گذاشتم .

مواد لارم :

آلبالو                 1         کیلوگرم

شکر                1500     گرم

 

 

 

 


خب اول باید هسته آلبالو رو بگیریم .بعد از این کار آلبالو ها رو توی ظرفی با شکر (یه لایه آلبالو ،یه لایه شکر )میریزیم .2  تا 3 ساعت میذاریم تا آب بندازه بعدش میذاریم روی حرارت تا غلیظ بشه .برای اینکه بدونیم شربت آماده شده یا نه، کمی از شربتو روی دستمال کاغذی میریزیم اگه جذب دستمال نشد اون موقعه شربت حاضره .بعد از سرد شدن آلبالو ها رو از شهد جدا میکنیم .وآلبالو ها رو به عنوان مربا استفاده میکنیم وشهدشو به عنوان شربت  .

حالا  اگه خواستین مارمالاد درست کنین مربا رو تو آسیاب میریزین وآسیابش میکنین وبرای تزیین بستنی وکیک ازش استفاده میکنین .گوارای وجود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ ۱۳٩٢/٥/٩ ] [ ٥:۳۸ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب