آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

یکی از شیرینی های که در ایام ماه رمضان استفاده میشه بامیه س درست کردن این شیرینی خیلی راحته اما من موقع درست کردن قیفم پاره شد با مشقت در ست کردم .موادی که برای درست کردن بامیه احتیاج داریم از این قراره:

تخم مرغ                       2    عدد

آرد                              8    ق  غ

روغن جامد یا کره          2    ق  غ 

آب                             1    لیوان

جوش شیرین              1/4  ق چ

روغن مایع                  برای سرخ کردن

مواد لازم برای شهد :

شکر                          2   لیوان

آب                            1   لیوان

وانیل ،هل ،زعفران       به مقدار لازم

 

 

 


اول از همه آب و روغن رو میذاریم روی گاز تا سوزن جوش بشه در این مرحله آرد رو به یک باره به آب اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گوله گوله نشه وخمیر ی شکل بشه.کمی خمیر رو تفت میدهیم به اصطلاح خمیر رو داغ میزنیم .  بعد از این که خمیر کمی سرد شد دونه دونه تخم مرغ رو اضافه میکنیم در آخر جوش شیرین رو اضافه میکنیم .تا یه خمیر لطیف بدست بیاد حالا خمیر رو تو قیف میریزم وبا ماسوره مخصوص بامیه شروع میکنیم به سرخ کردن .

طرز تهیه شهد :

آب ،شکر ،وانیل ،هل ،زعفران رو میذاریم رو گاز تا غلیظ بشه .بعد از کمی سرد شدن بامیه های سرخ شده رو میندازیم تو شهد بعد ازاین که شهد به خورد بامیه ها رفت تو صافی میذاریم تا شهد اضافیش بره .وبا پودر نارگیل تزیین میکنیم وسر سفره افطار نوش جان میکنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ ۱۳٩٢/٥/۱٢ ] [ ۱٠:٤۸ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب