آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

تیرامیسو یه دسر ایتالیایی خیــــــــــلی خوشمزس که اگه درست کنین عاشقش میشین .

مواد لازم :

بیسکویت لیدی فینگر              30 عدد (دستورش تو پست قبلی موجوده)

پنیر ماسکار پونه                    200 گرم

خامه صبحانه  پر چرب            150 گرم

پنیر خامه ایی                       50 گرم

قهوه فوری                           2 بسته

شکر                                  3 چهارم پیمانه (برای پنیرا)

شکر                                  1 چهارم پیمانه (برای خامه)

آب جوش برای قهوه              1پیمانه

وانیل                                 نوک قاشق چای خوری

پودر کاکائو                         به مقدار لازم

 

 

 


طرز تهیه :من طرز تهیه تیرامیسو رو از آشپزخونه کوچیک مری بر داشتم اما کمی تغییرش دادم و خیلی خوب شد .من اول از همه پنیر ماسکار وپنیر خامه ایی وشکر رو با هم خوب هم زدم تا یه دست شد .بعدش خامه صبحانه وشکر و وانیل رو با همزن زدم تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه بمونه اونوقت خامه رو در سه مرحله تو فریزر میذاریم وهر 10 دقیقه یکبار بیرون میاریم وبا همزن مخلوط میکنیم بعد از اینکه سه مرحله رو انجام دادم .مخلوط پنیر ها رو با خامه زده شده خوب مخلوط میکنیم تا یه دست بشه .حالا قهوه فوریمون رو با آب جوش مخلوط میکنیم تا کاملا قهوه حل شه وسرد بشه .حالالیدی فینگرامون رو دونه دونه تو قهوه فرو میکنیم فقط در حدی که مرطوب بشن اگه لیدی فینگرامون خیلی خشک بود بیشتر تو قهوه قرارش میدیم توجه داشته باشید که بیسکویتامون نباید خمیر بشه .حالا لیدی فینگرای مرطوب شده رو در ظرف مورد نظرمون میچنیم ویه لایه خامه روش می ریزیم دوباره یه لایه لیدی ویه لایه خامه تا زمانی که موادمون تموم شه آخرین لایه مون باید خامه باشه.در مرحله آخر پودر کاکائو رو با الک میریزیم روش وبا سلفون روی ظرفمون رو میپوشونیم .چند ساعت در یخچال قرار میدیم .بعدش نوش جان میکنیم .البته مری جون گفته بود 24 ساعت تو یخچال بمونه اما من تحمل نکردم وبعد چند ساعت زدم تو گوشش.نیشخند

[ ۱۳٩٢/٦/٢۱ ] [ ۱:٢٥ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب