آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

مواد لازم :

شیر                   4 لیوان

شکر                  3 چهارم لیوان

ثعلب                  1 ق مربا خوری

گلاب                  نصف لیوان 

زعفران                2 ق غذا خوری

خامه                  به میزان دلخواه

پسته                 به میزان لازم


برای درست کردن این بستنی به 5 ـ6 ساعت زمان احتیاج داریم.پیشنهاد میکنم این بستنیو حتما درست کنین چون درست کردنش والبته خوردنش خیلی مزه میده....

حالا طرز تهیه :

1.شیر رو میجوشونیم .

2.شکر رو با ثعلب مخلوط میکنیم.

3.مخلوط شکر باثعلبو کم کمک به شیر اضافه میکنیم تا گوله گوله  نشه .

4.مخلوط رو تا زمانی که مثل فرنی شل بشه روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم.

5.بعداز سرد شدن مواد گلاب و زعفران رو بهش اضافه میکنیم.

6.حالا مواد سرد شده رو تو یخچال میذاریم هر نیم ساعت از یخچال بیرون میاریم با هم زن برقی کمی همش میزنیم.

نکته:اگه موادتون در مرحله 3 گوله گوله شد اشکالی نداره میتونین از صافی ردش کنین.ونکته دیگه اینکه نباید بذارین بستنی یخ بزنه باید همون طور که گفتم هر نیم ساعت همش بزنید.

7.حالا خامه رو در ظرفی پخش میکنیم میذاریم یخچال تا یخ بزنه و وقتی که بستنی آماده شد خامه رو خرد میکنیم وبه بستنی اضافه میکنیم در آخر هم پسته رو بهش اضافه میکنیم .

بعد از آماده شدن اگه یه روز تو یخچال بمونه بهتره .نوش جان

[ ۱۳٩٢/٥/٦ ] [ ٢:٥۳ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب