آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

مواد لازم برای کیک:

تخم مرغ                 5 عدد

آرد                        5 قاشق غذاخوری

شکر                     5 قاشق غذا خوری

وانیل                    نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای داخل کیک:

پنیر ماسکار پونه         200 گرم

خامه صبحانه             150 گرم

ژله آلوئه ورا              1 بسته

شکر                       3 قاشق غذا خوری

وانیل                       نصف قاشق چای خوری

آب جوش                 100 سی سی

مواد لازم برای رویه کیک :

ژله از هر رنگی که دوست داشتین           2 قاشق غذاخوری

آب جوش                                            100 سی سی

 

 


اول از همه میریم سراغ کیک خب اول باید سفیده رو از زرده جدا کنیم باید مواظب باشیم تا حتی یه ذره از زرده قاطی سفیده نشه چون در این صورت سفیده پف نمیکنه .حالا زرده وشکر و وانیل رو خوب با هم هم میزنیم تا کرم رنگ بشه وکش بیاد پره های هم زن رو میشوریم وخشک میکنیم ومیریم سراغ سفیده ،سفیده رو اونقدر هم میزنیم تا پنبه ایی شکل بشه .حالا مخلوط زرده رو به آرامی به سفیده اضافه میکنیم طوری که پف سفیده نخوابه بهتره این کار رو با لیسک انجام بدین اگه لیسک نداشتین با کفگیر این کار انجام بدین .موادمون رو داخل قالب چرب شده میریزیم ودر فر با حرارت 180 درجه به مدت 1 ساعت قرار میدهیم اما باز در حین پخت به کیک نگاه کنین که یه وقت نسوزه  اگه روش طلایی شد کیک آمادس .مواظب باشین که در فر رو باز نکنین که در این صورت پف کیک میخوابه .بعد از این که کیک سرد شد وسط کیک رو به آرامی خالی می کنیم وکنار میگزاریم .

حالا میریم سراغ مواد داخل کیک:

اول از همه ژله آلوئه ورا رو با مقدار آبی که داشتیم خوب مخلوط میکنیم ومیذاریم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) خوب حل شه .خامه صبحانه رو با شکر ووانیل  خوب هم میزنیم ودر سه مرحله داخل فریزر میزاریم هر بار ده دقیقه داخل فریزر میمونه وبعد از ده دقیقه بیرون میاریم وبا دور تند همزن هم میزنیم .تا خامه به اصطلاح فرم بگیره .وقتی خامه آماده شد تو ظرف دیگه پنیر ماسکار پونه رو هم میزنیم تا یه دست بشه بعد پنیر زده شده رو به خامه اضافه میکنیم وخوب با هم مخلوط میکنیم تا یه دست بشه الان زمان اضافه کردن ژله حل شده وکاملا سرد شدس.وقتی همه این مواد رو با هم خوب مخلوط کردیم میریزیم وسط کیکمون وخوب داخل کیک رو با این مواد پر میکنیم وکیک داخل یخچال قرار میدیم تا مواد وسطش ببنده .تا زمانی که مواد ببنده ژله رنگیمونو آماده میکنیم .(سعی کنین از ژله هایی مثل قرمز نارنجی بنفش استفاده کنین چون من از رنگ آبی استفاده کردم زیاد خودشو نشون نداد )2قاشق غذا خوری پودر ژله رو با مقدار آبی که داشتیم خوب روی حرارت غیر مستقیم حل میکنیم بعد از سرد شدن روی مواد وسط کیک میریزیم ودوباره داخل یخچال قرار میدیم تا ژله ببنده , بعد از 3تا4ساعت کیک آمادس ومیتونین به اندازهایی که دوست دارین برش بزنین ونوش جان کنین ،پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنین چون واقعا لذیذه.

[ ۱۳٩٢/٦/٢۱ ] [ ٢:۳٦ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب