آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

اول از همه بگم که چون قالب کوچیک نداشتم تو قالب بزرگ درست کردم وبدم نشد .

مواد لازم برای خمیر :

آرد                     به میزان لازم

آب گرم                1/2 لیوان

شیر                    1/2لیوان

روغن مایع            1/2لیوان

نمک                    1/2 قاشق چای خوری

خمیر مایه فوری     1قاشق غذا خوری

شکر                   1قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ       2 عدد

منبع :آشپز خونه ی کوچیک مری

مواد لازم برای داخل تارتلت :

مرغ پخته وریش ریش شده              3 تیکه

هویج نگینی                                 1/2 پیمانه

پیاز                                             1عدد متوسط

قارچ                                            1 پیمانه

ذرت پخته                                    3 قاشق غذا خوری

رب گوجه                                     2قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا                                     1 پیمانه

نمک ،زرد چوبه ،فلفل،آویشن          به میزان لازم

کنجد                                          به مقدار لازم


طرز تهیه خمیر :

1:آبگرم وشکر وخمیر مایه رو مخلوط میکنیم ومیذاریم جای گرم تا عمل بیاد (باید پف کنه )

2:شیر وروغن ونمک رو با هم مخلوط میکنیم وبعد از این که خمیر مایه عمل اومد .......

3:مخلوط 1و2 رو با هم مخلوط میکنیم وحالا زمان اضافه کردن آرده .آرد رو به اندازهایی اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه ،این خمیر خیلی لطیفه مواظب باشین  که آرد زیاد اضافه نکنین که خمیر سفت بشه .وبعد به خمیر نیم ساعت در جای گرم استراحت میدیم .

طرز تهیه مواد داخل تارتلت:

پیاز رونگینی خرد میکنیم وکمی تفتش میدیم وقتی کمی سبک شد هویج رو بهش اضافه میکنیم نمک وادویه ها رو اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم ووقتی خوب طلایی شد
 رب رو اضافه میکنیم وقتی رب تفت داده شده قارچ ومرغ وذرت رو اضافه میکنیم ومواد رو خوب هم میزنیم .

حالا کمی از خمیر رو تو قالب پهن میکنیم ومقداری از مواد، روی خمیر  میریزیم وکمی هم پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره با خمیر روی مواد رو میپوشونیم .ودر آخر روی خمیر رو به زرده تخم مرغ آغشته میکنیم وکمی هم کنجد میپاشیم .ودر داخل فر میگذاریم تا زمانی که روش طلایی بشه صبر میکنیم واونوقت که تارتلت ما آمادس وبا سس گوجه نوش جان میکنیم.

نکته1 فررو از قبل با حرارت 190 درجه گرم میکنیم .

2:قالب رو خیلی کم چرب میکنیم .

[ ۱۳٩٢/٧/٢۱ ] [ ۱:٥۳ ‎ق.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب