آشپزی با عکس
 
قالب وبلاگ

مواد لازم :

آرد               3پیمانه

شکر            1/2 پیمانه

کره              1/2 پیمانه

شیر            1/2 پیمانه (یا کمی بیشتر)

بکینگ پودر    2قاشق مربا خوری سر خالی

مواد داخل پای :

سیب                    3عدد

شکر و دارچین        به مقدار لازم

مواد روی خمیر :زرده تخم مرغ    1عدد 

شیر                              1ق چ

 


اول از همه فر رو با حرارت 170درجه گرم میکنیم.بعدش شکر رو با کره نرم شده مخلوط میکنیم سپس آرد رو همراه بکینگ پودر بهش اضافه کرده وبا دست کم کم مخلوط میکنیم ودر عین حال شیر را نیز اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز درست نشده بود میتونیم کمی شیر اضافه کنیم .خمیر ی لطیفی درست میشه که به دست نمی چسبه .نیمی از خمیر را برداشته وروی سطح آرد پاشی شده آن را با وردنه باز میکنیم سپس خمیر را قالب زده وسطح آن را با سیب می پوشانیم وروی سیب ها رو هم دارچین وشکر می پاشیم .(مقدار دارچین وشکر سلیقه ایه)نیم دیگری از خمیر را بر روی پای باز میکنیم وروی سطح آن میکشیم ،کناره های خمیر رو با دست میچسبونیم تا هنگامی پخت باز نشه .روی خمیر رو چنگال زده وزرده تخم مرغ و شیر می مالیم .پای رو داخل فر میگذاریم تا زمانی که روش طلایی شه .اونوقت که پای ما آمادس و می تونیم با یه فنجان چای داغ نوش جان میکنیم.

نکته :قالب رو پای دایره 24 سانتی در نظر بگیرید.خمیر مون نباید خیلی ضخیم باشه.اگه قالبتون کوچیک بود تو دو مرحله درست کنین .

سیب ها رو پوست کنده وقاچ قاچ میکنیم وروش شکر ودارچین می پاشیم .

[ ۱۳٩٢/٧/٢٧ ] [ ۱۱:۱۸ ‎ب.ظ ] [ maman ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
صفحات اختصاصی
امکانات وب