پیتزا لقمه

اول از همه خمیرمون رو  درست میکنیم چه طوری این طوری :همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشه ،اگه خمیرمون خشک وشکننده بود کمی شیر اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر لطیفی بدست آید ،(نباید خمیر به دست بچسبه)حالا خمیر نرم لطیفمونو رو یه ساعت استراحت میدیم.بعد از یه ساعت خمیر رو با وردنه باز میکنیم نه خیلی نازک نه خیلی کلفت وبه اندازه کف دست یه گردی قالب میزنیم وروی خمیر  اول کالباسو میریزیم  بعدش ذرت وپنیر وآویشن رو به ترتیب میریزیم حالا خمیر رو میبندیم اول گوشه سمت راست رو تا میزنیم بعد گوشه ی سمت چپ وبه همبن صورت بالا وپایین خمیرمون مثل لقمه میشه ودر روغن داغ سرخ میکنیم با سس کچاپ نوش جان میکنیم.هورا

/ 1 نظر / 32 بازدید
آرام

سلام. خسته نباشید با این کارای خوشگلتون. تو فر هم میشه درستش کرد؟ وقتی سرخ میشه خمیر وسطش خوب پخته میشه؟ مرسی عزیزم.