شیرینی روسی گردویی

خب اول از همه آرد وکره و بکینگ پودر رو با همزن مخلوط میکنیم تا مثل خرده نون بشه ،حالا تو ظرف دیگه زرده تخم مرغ و وانیل وشکر رو با هم مخلوط میکنیم بعدش مخلوط ماست وپودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم .حالا این مخلوط رو به مخلوط آرد وکره اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا یه خمیر لطیف بد ست بیاد این خمیر رو تو کیسه فریزر به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم .بعد از استراحت خمیر رو به اندازه فندق درشت گوله گوله میکنیم .کمی قبل قالب رو روی گاز میذاریم تا داغ شه ،بعد از اینکه قالب داغ شد گوله ها رو تو قالب میذاریم (اندازه گوله ها باید طوری باشه که خمیر از تو گودی قالب بیرون بزنه )

حالاقالبو میبندیم وخوب فشار میدیم ومیذاریم تا بپزه ،هر از چند گاهی قالبو پشت رو میکنیم تا دو طرفش بپزه .بعد از پختن ،شیرینی ها رو با احتیاط از قالب در میاریم وقتی سرد شد با اون موادی که گفتم پرشون میکنیم .اگه دو طرف شیرینی بهم نچسبید میتونین از عسل استفاده کنین ،در ضمن میتونین به جای مواد شیرینی ،توشو با گردورو ریحون میکس شده پر کنین .نوش جون

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 2 نظر / 142 بازدید
fatima

< yorolmoyay<shirini gherdoyitam khili bahale khanome kad bano

fatemeh

ممنون