پیراشکی گوشت وقارچ

خب اول از همه پیازمون خرد میکنیم وتفتش میدیم وقتیکه پیاز سبک شد گوشت چرخ کرده وفلفل دلمه رو اضافه میکنیم وخوب اجازه میدیم که بپزه در این مرحله نمک وفلفل وزرد چوبه رو اضافه میکنیم .ودر آخر قارچ وذزت رو اضافه میکنیم وکمی تفتش میدیم ورب رو اضافه میکنیم وبعد از چند دقیقه که مزه مواد به خورد هم رفت گاز رو خاموش میکنیم .اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد رو با پنیر پیتزا روی خمیر مون میریزیم ودو طرف خمیر رو به هم میچسبونیم وتابش میدیم اگه نمیتونین تابش بدین با چنگال دو طرف خمیر رو به بچسبونین

دقت کنین اگه مواد تون زیاد باشه خمیر رو پاره میکنه ودر نهایت موقع سرخ کردن روغنتون کثیف میشه. حالا پیراشکی هاتونو تو روغن سرخ کنید وبا سس قرمز نوش جان کنید .من این پیراشکی رو برای آخرین افطار ماه رمضون درست کرده بودم جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود.

 

 

 

 

 

 

/ 2 نظر / 64 بازدید
مامان دينا

سلام پيراشكي هات عالي به نظر ميرسن ممنون به ما هم سر بهزن

فاطمه

خیلی خوبه ممنون ک این همه زحمت کشیدی امیدوارم همیشه موفق باشی