ژله باقلوایی

طرز تهیه:

ژله آلبالو +1 لیوان آب جوش رو ی حرارت خوب حل میکنیم .ژله حل شده رو 2قسمتش میکنیم توی ظرف مورد نظر یه قسمت از این ژله رو میریزیم بعدش میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه .قسمت دوم رو که سرد شده با شیری که به دمای محیط رسیده مخلوط میکنیم وروی قسمت اول میریزیم دوباره میذاریم یخچال تا نیم بند بشه .بعد ژله آلوئه ورا رو که با یه لیوان آب جوش خوب حل کردیم بعد از سرد شدن ،شیر رو بهش اضافه میکنیم ودوباره دو قسمتش میکنیم یه قسمتشو میریزیم روی لایه های قبلی باز میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه .ژله لیمو نعناع رو مثل ژله آلبالو عمل میکنیم ودر آخر قسمت دوم ژله الوئه ورا میریزیم .ژله رو تو یخچال میذاریم تا خوب سفت شه .بعد از اینکه خوب سفت شد ژله رو از ظرفش برمیگردونیم ومثل عکس برش میزنیم .حتما از ژله لیمو نعناع استفاده کنین خیلی خوش مزه میشه ....."

 

 

 

/ 0 نظر / 25 بازدید