شربت آالبالو

خب اول باید هسته آلبالو رو بگیریم .بعد از این کار آلبالو ها رو توی ظرفی با شکر (یه لایه آلبالو ،یه لایه شکر )میریزیم .2  تا 3 ساعت میذاریم تا آب بندازه بعدش میذاریم روی حرارت تا غلیظ بشه .برای اینکه بدونیم شربت آماده شده یا نه، کمی از شربتو روی دستمال کاغذی میریزیم اگه جذب دستمال نشد اون موقعه شربت حاضره .بعد از سرد شدن آلبالو ها رو از شهد جدا میکنیم .وآلبالو ها رو به عنوان مربا استفاده میکنیم وشهدشو به عنوان شربت  .

حالا  اگه خواستین مارمالاد درست کنین مربا رو تو آسیاب میریزین وآسیابش میکنین وبرای تزیین بستنی وکیک ازش استفاده میکنین .گوارای وجود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 2 نظر / 38 بازدید
مری

خانم ببخشید آلبالوهاتون ریخته [نیشخند]

رهگذر

[تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب]این شربت البالوه پس آلبالواش کو