بامیه

اول از همه آب و روغن رو میذاریم روی گاز تا سوزن جوش بشه در این مرحله آرد رو به یک باره به آب اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گوله گوله نشه وخمیر ی شکل بشه.کمی خمیر رو تفت میدهیم به اصطلاح خمیر رو داغ میزنیم .  بعد از این که خمیر کمی سرد شد دونه دونه تخم مرغ رو اضافه میکنیم در آخر جوش شیرین رو اضافه میکنیم .تا یه خمیر لطیف بدست بیاد حالا خمیر رو تو قیف میریزم وبا ماسوره مخصوص بامیه شروع میکنیم به سرخ کردن .

طرز تهیه شهد :

آب ،شکر ،وانیل ،هل ،زعفران رو میذاریم رو گاز تا غلیظ بشه .بعد از کمی سرد شدن بامیه های سرخ شده رو میندازیم تو شهد بعد ازاین که شهد به خورد بامیه ها رفت تو صافی میذاریم تا شهد اضافیش بره .وبا پودر نارگیل تزیین میکنیم وسر سفره افطار نوش جان میکنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 7 نظر / 75 بازدید
مری

سلام خوبی ؟لینکی گلم.خیلی خوشمزه باید باشه مرسی.طعمش مثل مثل بیرونه؟؟

شیما

سلام دوست عزیز وبلاگ قشنگی دارید. با کمال میل لینک شدید. خوشحال میشم تبادل لینک داشته باشیم

شیما

سلام دوست عزیز وبلاگ قشنگی دارید با کمال میل لینک شدید.خوشحال میشم تبادل لینک داشته باشیم

منصوره

سلام دوست عزیز وبلاگ خیلی خوب و با سلیقه ای دارید و از اینکه کارها و عکسها مربوط به خودتان است و زحمت زیادی کشیده اید و تجربیات تان را در اختیار دوستان قرا می دهید جای تشکر دارد .موفق و موید باشید

سرآشپز مروارید

سلام مامان خانمی خوبین شما؟ طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق عید سعید فطر بر شما و خانواده محترم مبارک باد به جمع وبلاگ نویسان خوش اومدید وبلاگ خیلی خوبی دارید ممنون از آموزش ها با اجازه شما رو لینک کردم موفق باشید[بغل][قلب]

برده ولی آزاد

تقدیم شما از هرآنچه خوبیست[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] انسان های خوب همچو انعکاس ماه در زلال برکه اند لمس شدنی نیستند ولی زیبایی بخش ظلمت شبند. [گل]