پیتزا با خمیر بربری

خب اول از همه 1چونه خمیر رو ا روغن زیتون ورز میدهیم ودر سینی فر پهن میکنیم به طوری که همه جای سینی به یک اندازه خمیر باشه بعد از این کار خمیر رو تو فری که از قبل گرم شده به مدت 10تا15 دقیقه میذاریم تا خمیر بپزه .بعد از این که خمیر پخت سینی رو از فر بیرون میاریم وروی خمیر کمی سس وپنیر پیترا میریزیم وبعداز این مرحله موادی رو که داشتیم لایه لایه میریزیم یعنی یه لایه کالباس یه لایه پنیر به همین صورت مواد رو میریزیم ودر آخر یه لایه پنیر حسابی وذرت وآویشن رو میریزیم وبا دست روی مواد رو فشار میدیم تا مواد به هم بچسبند که موقع برش مواد نریزه.حالا سینی رو دوباره داخل فر با حرارت 180 درجه میذاریم تا زمانی که روی پیتزا خوب طلایی شه .حدودا 35 دقیقه زمان میبره ولی باز شما حین پخت نگاه کنین که پیتزاتون نسوزه .اونوقت با سس قرمز نوش جان کنین .

نکته :هر چقدر پنیرتون بیشتر باشه پیتزاتون خوش طعم تره.

/ 6 نظر / 2479 بازدید
مریم

عزیزم چقدر زیبا و هنرمندانه . من شنیده بودم بعضیها با خمیر بربری پیتزا درست می کنند ولی نمی دونستم چه جوری . دست گلت درد نکنه .

بهاره مکرم

ااخ

لیا

ممنون بابت دستورتون. یه سوال داشتم پیتزاتون خشک نشد؟

زندگی از آ...تا...ی

سلام خانومی هنرمند دوست داری برای کوچولوت قصه های قشنگ قشنگ تعریف کنی؟ دوست داری انواع غذاها و شیرینی های ایرانی و خارجی رو یاد بگیری؟ دنبال نقشه های قلاب بافی هستی؟ میخوای دستور ماسک های زیبایی رو یادبگیری و تو خونه درستشون کنی؟ دنبال نکات تربیتی کودک می گردی؟.... کاری نداره وبسایت زندگی از تا ...ی رو لینک کن تا هر روزه از مطالب جالب و مفیدش لذت ببری.

مهگل

سلام دوست عزیز محفلی دوستانه مخصوص بانوان بر پا کرده ایم تا بتوانی کنار هم از تجربیات و نظرات دوستان برخوردار شویم و کوله باری برگیریم از تجربه منتظر حضور گرمتان هستیم تالار های هم اندیشی بانوان مهگل:http://www.mah-gol.ir/Forum/Catgory/546 درصورت تمایل به تبادل لینک ما را به آدرس: http://www.mah-gol.ir/ و نام : انجمن بانوان مهگل لینک کنید و بهمون اطلاع بدهید تا با افتخار لینکتون کنیم با تشکر مدیر روابط عمومی انجمن بانوان مهگل

هما

سلام خسته نباشي من خميرشو گرفتم هرچه خواستم پهن كنم جمع ميشد با زور پهن كردم و پيتزام بعد از بيرون امدن از فر خشك مثل سنگ بود نانش. اشكال داشت كارم ؟