ژله میوه ایی

خب دوستای گلم ژله رو طبق دستور روی جلدش درست میکنیم وروی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا به خوبی حل شه فقط نکته ایی که داره اینه که نباید بذاریم بجوشه .حالا میریم سراغ میوه هامون ،همه میوه ها رو به غیر از انگور نگینی خرد میکنیم ودر قالب مورد نظر میریزیم وژله سرد شده رو میریزیم روش ودر یخچال قرار میدیم تا خوب ببنده ووقتی خوب گرفت از فالب در میاریم ودر ظرف دلخواه برمیگردونیم .برای اینکه ژله راحت تر از قالب بیرون بیاد قالبو کمی زیر آب گرم بگیرید .

1نکته برای درست کردن ژله:

قبل از اینکه ژله رو تو قالب بریزیم ،قالبون رو با آب سرد میشوریم ودو تاسه دقیقه تو فریزیر قرار میدیم .بعد از این کار ژله رو تو قالب میریزیم

/ 5 نظر / 253 بازدید
negin

ممنون. زیبا شده. تهش مثل لیوان پافیلی شده دستت درد نکنه آپمممممممممم

مریم

چه ژله خوشگلی . چقدر هنرمندانه تزئینش کردید . دستتون درد نکنه .

سودی

خیلی زیبا و اشتها ور . خسته نباشید مامان آ

زهرا

وبلاگت واقعا اشتها آوره و دهن آدمو آب میندازه[قلب] فقط من یه مشکل دارم ... موقع برگردوندن ژله همیشه به ظرف میچسبه[ناراحت]راه حل شما چیه؟

سپیده

سلام.معمولا روی بسته های ژله نوشته داخل ژله از میوه های تازه استفاده نکنید.ژله شما چطور بسته وسفت شده؟من یه بار انگور تنها ریختم توی ژله و سفت نشد[ناراحت]