ته چین مرغ وبادمجان

اول از همه مرغ رو با هویج وپیاز میذاریم بپزه (هویج وپیاز برای مزه دار کردن مرغه)بعد از پختن مرغ ،اونو ریش ریش میکنیم .حالا میریم سراغ بقیه ،ماست وتخم مرغ وزعفران دم کرده رو خوب با هم زن میزنیم وبعد برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم ،وخوب با قاشق هم میزنیم تا مواد یه دست بشه ،حالا این مواد برنجی مون رو دو قسمت میکنیم .تو تابه دوطرفه 50 گرم کره میریزیم ومیذاریم تا آب بشه حالا یه قسمت از این مواد رو تو تابه میریزیم ولایه دوم مرغ ریش ریش شده و بادمجان وزرشک وپیاز داغ رو میریزیم ولایه سوم رو دوباره مواد برنجی میریزیم و روی مواد رو خوب صاف میکنیم.در تابه رو میبندیم وروی حرارت متوسط میذاریم حدود یه ساعت .بعد از یه ساعت تابه رو به آرامی برمیگردونیم ویه ساعت دیگه میذاریم تا اون طرفش هم سرخ شه حدودأ 2 ساعت زمان میبره. انوقت تو ظرف مورد نظر میریزیم وتزیینش میکنیم .تعریف از خود نباشه واقعا خوش مزه شده بود .خوشمزه

/ 2 نظر / 144 بازدید
اشپز خاتون

به نظر مياد خوشمزه باشه منم با 3 تا دستور ترشي اپم

سعیده

به به بههههههههه چه غذای لذیذ و اصیلی درست کردن...میشه طرز تهیه ژله و خامه هم بذارید ممنون