دلمه

اول از همه پیازمونو سرخ میکنیم تا جایی که طلایی بشه بعد سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم وقتی سبزی سرخ شد گوشت رو اضافه میکنیم تا جایی که گوشت بپزد در این مرحله رب و آبلیمو رو اضافه میکنیم در آخر هم برنج ولپه پخته شده رو اضافه میکنیم خوب به هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشه حالا گوجه فرنگی وفلفل دلمه ایی رو که توشونو خالی کردیم رو با مواد پر میکنیم وبا کمی رب وپیاز داغ دم میذاریم .بعدش با نون بربری یا سنگک نوش جان میکنیم .

/ 2 نظر / 13 بازدید
مری

[نیشخند]ببخشید مانون لواش و تافتون داریم نمیشه دلمه بخوریم؟؟

مری

چقدر جالب[تعجب] من اصلا اینجوری درست نمیکنم.من مثل مامان نازنین نفسم درست میکنم. برنج کته دون.سبزی خام . رب.بعدشم با آب و روغن زیتون و رب میپزیم تا آبش غلیظ غلیظ شه.