پای سیب

اول از همه فر رو با حرارت 170درجه گرم میکنیم.بعدش شکر رو با کره نرم شده مخلوط میکنیم سپس آرد رو همراه بکینگ پودر بهش اضافه کرده وبا دست کم کم مخلوط میکنیم ودر عین حال شیر را نیز اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز درست نشده بود میتونیم کمی شیر اضافه کنیم .خمیر ی لطیفی درست میشه که به دست نمی چسبه .نیمی از خمیر را برداشته وروی سطح آرد پاشی شده آن را با وردنه باز میکنیم سپس خمیر را قالب زده وسطح آن را با سیب می پوشانیم وروی سیب ها رو هم دارچین وشکر می پاشیم .(مقدار دارچین وشکر سلیقه ایه)نیم دیگری از خمیر را بر روی پای باز میکنیم وروی سطح آن میکشیم ،کناره های خمیر رو با دست میچسبونیم تا هنگامی پخت باز نشه .روی خمیر رو چنگال زده وزرده تخم مرغ و شیر می مالیم .پای رو داخل فر میگذاریم تا زمانی که روش طلایی شه .اونوقت که پای ما آمادس و می تونیم با یه فنجان چای داغ نوش جان میکنیم.

نکته :قالب رو پای دایره 24 سانتی در نظر بگیرید.خمیر مون نباید خیلی ضخیم باشه.اگه قالبتون کوچیک بود تو دو مرحله درست کنین .

سیب ها رو پوست کنده وقاچ قاچ میکنیم وروش شکر ودارچین می پاشیم .

/ 5 نظر / 43 بازدید
داود

سلام خوبی؟ سه تا وب دارم برای دوستای وبلاگ نویس میتونید در صورت نیازتون از مطالب و محتواش استفاده کنید. www.varoone.ir ابزار وبلاگ نویسی همراه با تالار های گفتمان و مطالب جالب www.tiptap.ir ابزارهای وبلاگ نویسی با مطالب جالب روز www.mania-dv.ir جملات عاشقانه و اس ام اس عاشقانه همراه با پاسخ به مشکلات وبلاگ نویسی شما . با کمال میل موفق باشید.

مری

سلام خوبی گلم؟به به چه چیزای خوشمزه ای .مرسی خوش سلیقه جون[ماچ][گل]

یاقوت سرخ

وای مامان چیا پختی! به به افتخار تبادل لینک میدی؟ البته اگه میشه اون بالابالاها!

هستی

سلام جالب بود به ما هم سر بزنید خوشحال میشیم مرسی

بانو

سلام. به این وبلاگ هم سربزنید ونظر هم فراموش نشه وبلاگ اشپزیwww.leila39.blogfa.com